U bent hier

Home » Over ons

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 571 van /data/sites/web/consultrixbe/www/includes/menu.inc).

 
Missie
KMO's adviseren ivm hun informatica, d.w.z het toeleveren van de producten, het implementeren en onderhouden van het systeem.
 
Ons product
Onze filosofie is dat u bij ons geen computer of netwerk koopt … U koopt een oplossing. Onze mensen zullen naar u luisteren en u adviseren in een open communicatie. Daarna volgt pas de keuze van de producten en de implementatie ervan. U mag van ons ook verwachten dat wij meedenken voor u en voor de toekomst van uw netwerk. Uw investering wordt afgestemd op de noden van uw bedrijf, rekening houdend met uw huidige toestand en de bedrijfsdoelstellingen voor de komende jaren zodat uw investering beschermd is en optimaal rendeert.
 
Onze diensten
Wij zijn er ons van bewust dat onze klanten de motor van ons bedrijf zijn. Wij doen dan ook bijna het onmogelijke om u de service te bieden die u verwacht. Door creatief mee te denken, een open communicatie, een eerlijke prijzenpolitiek en een advies op maat, bouwen wij samen met u aan een relatie op lange termijn.
 
Het bedrijf
Consultrix is opgericht in 1999 en heeft zich de laatste jaren vooral gericht op KMO's. Vandaag de dag fungeren wij voor deze doelgroep als "IT medewerker op maat". We staan bedrijven met raad en daad bij als het om hun informatica infrastructuur gaat. Zo kunnen de respectievelijke bedrijven zich met HUN core business bezighouden.
 
De mensen
Wij investeren voortdurend in mensen, opleidingen en bijscholingen. Zo blijven we steeds op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op IT gebied.
Naast technische kennis hechten wij ook enorm veel belang aan het persoonlijke contact met de klanten en de manier waarop dit gebeurt.
 
De partners
Iedereen weet ondertussen dat de informaticus die alles kan, niet bestaat. Wij zijn van oordeel dat we ons moeten specialiseren in onze core business. Voor de zaken die hier niet onder vallen, hebben we solide partners, die dezelfde visie hebben op de kwaliteit van dienstverlening als wijzelf. Aangezien wij voor de totaaloplossing instaan, zorgen onze mensen met plezier voor de communicatie tussen de klanten en de partners. Wij volgen dit ook op tot u een oplossing hebt.